Lehetne még rosszabb, de most még jobb sem kéne...
belépés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Blog

Gyorsan, gyorsan...

Szóval egy-két információ az elmúlt napokról, csak gyorsan, mert sietnem kell nagyon... Mindjárt kis ZH-t írok. Ma reggel írtam kémia ZH-t és nagyon jól sikerült, de könnyű is volt, nem is tanultam rá sokat, csak egyszer végigtanultam másnap (tegnap) átnéztem az egész anyagot, utána este meg csak a 6 oldal definíciót és kész is. Ja a Dexter 6dik évadja nagyon izgalmasnak ígérkezik: már az ötödik részben a gyilkos nyomába ered? Múltkor kiakadtam, elnézést. A változás mindig ugyanúgy jön. Van a hétköznapi érzelemvilág és lét, majd a szélcsend, utána a mélypont, és egyszer csak minden teljesen megváltozik. Igen nem fészbúkoltam és MSN-eltem egy napig, amikor rájöttem, hogy változtatni kell ezen, mert szar, ha valakivel beszélni akarsz és azonnal eléred... Mármint így elértéktelenedik a személyes találkozás. Így úgy döntöttem a lehető legkevesebbet lógok mostantól (tegnaptól) fészen, és hát egyenlőre MSN-re szombat óta fel sem néztem, és nem hiszem hogy szükség van rá. Ők fenn vannak fészen is, és az embernek egy függőség is elég, nem kell kettő. Félreértések előtt: az ember nem az internet rabja, hanem megszállottan nem akar egyedül maradni (msn, fész...) és ezért lett divat az internet, meg minden, de már átesett a világ a túloldalra. Na mindegy erről most ennyit, mert nem számoltam azzal, hogy most erről is írni fogok.

Szóval a problémáim, hogy is vannak a problémáim. Nem tudom, hogy sorszámoztam őket, de nem is érdekel, mert kész: én nyertem. Ma akkor világosodtam meg, amikor befejeztem egy sorozatot (dráma). Persze én mindig ilyen idióta helyzetekben világosodok meg, de ez most komoly. Az utolsó 30-40 percben azt akartam, hogy mindenki haljon meg és úgy legyen vége, de végül csak egyvalaki halt meg, aki szerintem rám hasonlított, de nem úgy, hogy vámpír vagyok csak.... Rosszul fejeztem be a mondatot, szóval kezdek egy másikat. Nem jut eszembe értelmes megfogalmazás, szóval most témaváltás... A lényeg, hogy na megvan. Szóval a csávó helyzetét át lehet vetíteni rám úgy, hogy én a problémáim és a hibáim látom mindenhol, ő pedig azoknak az embereknek a képeit akiket megölt. Szorosabb a kapcsolat mint tűnik, mert én nem vagyok olyan jó, mint ahogy azt sokan gondolják. Sőt igazából minél jobban elborult az agyam a múltban annál durvább és kegyetlenebb dolgokat tetem. Most ez már hidegen hagy engem, mert az teljesen más volt bennem, mint ami én vagyok most. Sokan mondják, hogy az emberek nem képesek változni, de ez nem igaz! Mindenki tud változni, de a változáshoz hatalmas erőre van szükség, és valószínűleg áldozatok is lesznek.

Rengeteg hibát elkövettem már az életemben, de ezeknek a terhét nem vihetem magammal. Tudom azt vártátok, hogy jellemzően úgy javul meg az életem és mindenem, és oldódnak meg a problémáim, hogy lesz egy barátnőm satöbbi. Tehát ahogy a filmekben van. Aki azt hiszi, hogy csak egy társ hiányzik az életéből, és anélkül nem tud boldog lenni, annak sürgősen életmódot kell változtatnia. Legyünk már elégedettek a jelen helyzettel elvégre... Lehet nincs meg mindenünk, de nagyon rossz lenne, ha mindenünk meglenne, mert akkor miért harcolnál az életedben? Nagyon nagyon meg kell becsülni azt amid van, és harcolnod a jobb helyzetért. Viszont ha igazán megbecsülöd amid van, akkor boldog lehetsz, és így kb erőfeszítés nélkül éred el a dolgokat, és a jobb helyzetet.

Lehet sokan vérengző tekintettel várják mi is történt velem, hisz egyik pillanatban mindent eldobok magamtól, a másik pillanatban pedig már elértem a boldogságot. Hát ez egy jó kérdés. Najó igazából én tudom mi történt, de a folyamat annyira összetett, hogy elmagyarázni nem tudom, és igazából nem is akarom. Ez csak az én problémámra megldás.

Érzem, ahogy mások éreznek irántam (szeretetet, gyűlöletet, mindent)! Ez nagy szó, mert én eddig a barátságot sem nagyon tudtam hova tenni.

Lehetek zsenin boldog, csak amit a boldogság elvesz az időmből azt tudni kell hogyan hozzácsatolni a magam fejlesztésére szánt időhöz, mivel ha x energiával csinálunk valamit megszokott gyorsasággal, akkor 1000x-el csodákra vagyunk képesek.

Magam nem elfogadása: ez okt. 18-ban kitűzött terv alapján okt. 25.-ére megvalósult. Külsőleg is és belsőleg is (emlékrémképek). Ez a művelet volt életem eddigi legnagyobb dobása, hogy a kudarcot hogyan fordítottam át győzelembe: amikor a terv elveszettnek tűnt, a gyors átalakítás és rengeteg szerencsének köszönhetően végre nyertem. Szóval erről ennyit.

Lehet most másképpen vettem fel pontokba a problémákat, de ezek voltak azok, és mind bevégezve. Hidjétek el az embereknek van sorsuk, de ha képes vagy meglátni a saját sorsodat, akkor képes vagy rajta változtatni! http://www.youtube.com/watch?v=kjYmJS4LDGY

2011.10.25. 13:41, Dr. Henk Vissza a bloghoz
Még nincs hozzászólás.
 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2011.11.28. 10:08
2011.11.21. 11:03
2011.11.14. 10:42
2011.11.08. 10:37
2011.11.02. 21:14
Friss hozzászólások
Még nincs hozzászólás.
 

Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?